BEST

A DIVISION OF BORDERCHOICE


ACCUEIL Engish Home

ZELFKLEVENDE RANDEN VOOR HET ZWEMBAD


HOME. PRODUKT GALLERIJ. PRODUKTEN. OVER ONS . ERVOOR EN ERNA  . KONTAKT.      Range
UW ZWEMBAD IS WEER ALS NIEUW
PRODUKTENS-Freedom Range PRODUKTENS - Designer Range PRODUKTENS - Imagine Range

EENVOUDIG AAN TE BRENGEN


Onze randen laten nooit meer los.  Dat garanderen we.


                          KONTAKT
e-mail :-  paul@borderchoice-europe.com
Tel      :- +33 6 76 46 62 83

 e-mail :- guido@borderchoice-europe.com        
Mobile :- +33 6 83 08 69 64
  


Informatie

Over Ons

Over Onze Plakranden voor uw Zwembad

Veel Gestelde Vragen

De Mening van onze Klanten

Goede Doelen

Over Ons

Home      

VEEL GESTELDE VRAGEN (FAQ)

Hier volgen de meest gestelde vragen als u overweegt een zelfklevende zwembadrand aan te schaffen.

Kan ik de zwembadrand zelf aanbrengen?

Jazeker, daar hebben we alle vertrouwen in. De bijgeleverde instructies zijn helder en leggen stap voor uit hoe u de zwembadrand dient aan te brengen. Er zijn ook veel foto’s bijgevoegd.

Kan de zwembadrand verkleuren in de zon?

Nee. Al onze zwembadranden hebben een speciale coating met een UV filter tegen de invloeden van zonlicht. Dit ultraviolet filter zorgt er dus voor dat de rand niet kan verkleuren.

Kan de zwembadrand loslaten?

Nee. De zwembadrand is voorzien van een hechtmiddel speciaal gemaakt voor zwembaden dat niet meer los laat. Zonlicht, water en zelfs pogingen de rand te verwijderen hebben geen invloed p de kleefkracht.

Kan de zwembadrand ook vervuilen zoals mijn liner dat deed?

Gelukkig niet! Door de speciale coating kunnen vuil en zonnebrand zich niet aan de zwembadrand hechten en bliift de waterlijn schoon. Omdat liners niet over deze speciale coating beschikken en poreus zijn vervuilen en verkleuren ze wel, vooral in het gebied net boven de waterlijn.

Hoeveel gaat het me kosten?

U krijgt een goede indicatie van de totale kosten als u de prijs van de door u gekozen zwembadrand vermenigvuldigt met het aantal meters dat u nodig heeft (de omtrek van uw zwembad plus een extra meter).

Waar worden de zwembadranden geproduceerd?

Alle zwembadranden worden in Engeland geproduceerd.

In hoeverre moet ik het waterpeil verlagen?

Dat hangt af van de breedte die u kiest. Bij een 15 cm brede rand dient u het waterpeil ongeveer 20 cm te verlagen en bij de rand met een breedte van 25 cm raden we een verlaging van ongeveer 30 cm aan.

Moet ik het zwembad in om de rand aan te kunnen brengen?

Dat kan wel, maar de eenvoudigste methode is om te plakken buiten het zwembad vanaf de rand. Zo doen wij het ook.

Hoe maak ik de zwembadrand schoon?

Voorzichtig! Alleen met een zachte doek of zachte spons schoon vegen met het zwembadwater zonder schoonmaakmiddelen te gebruiken en nooit schuursponsjes of andere schuurmiddelen gebruiken. Dan schuurt u nl. de speciale coating weg!

Wat is de levertijd?

U heeft normaal gesproken maximaal 15 werkdagen vanaf het plaatsen van de order de zwembadrand in huis. Duurt het langer dan verzoeken we u kontakt met ons op te nemen.

Hoe lang gaat de zwembadrand mee?

We verlenen een garantie van 1 jaar. De zwembadranden van onze eerste klanten die 5 jaar geleden hebben besteld zien er nog uit als nieuw en hebben in geen enkel geval los gelaten.

Kan de zwembadrand mijn al beschadigde liner repareren?

Daar is het produkt niet voor bedoeld. Om gescheurde liner te repareren zijn er speciale reparatiesetjes in de handel. We raden aan daarmee eerst de liner te repareren voordat u de zwembadrand gaat aanbrengen.

Kunnen jullie de zwembadrand voor mij aanbrengen?

Nee, we hebben geen gespecialiseerd personeel in dienst om het produkt aan te brengen. Ook de afstanden zijn vaak te groot. Lokaal hebben we wel een aantal zwembadranden voor onze klanten zelf aangebracht. Maar geen nood, we hebben het zo gemakkelijk gemaakt dat u het echt zelf kunt. En als u tijdens het aanbrengen tegen een probleem aanloopt kunt u te allen tijde ons bellen of emailen en staan we voor u klaar.