BEST

A DIVISION OF BORDERCHOICE


ACCUEIL Engish Home

ZELFKLEVENDE RANDEN VOOR HET ZWEMBAD


HOME. PRODUKT GALLERIJ. PRODUKTEN. OVER ONS . ERVOOR EN ERNA  . KONTAKT.      Range
UW ZWEMBAD IS WEER ALS NIEUW
PRODUKTENS-Freedom Range PRODUKTENS - Designer Range PRODUKTENS - Imagine Range

EENVOUDIG AAN TE BRENGEN


Onze randen laten nooit meer los.  Dat garanderen we.


                          KONTAKT
e-mail :-  paul@borderchoice-europe.com
Tel      :- +33 6 76 46 62 83

 e-mail :- guido@borderchoice-europe.com        
Mobile :- +33 6 83 08 69 64
  


Informatie

Over Ons

Over Onze Plakranden voor uw Zwembad

Veel Gestelde Vragen

De Mening van onze Klanten

Goede Doelen

Over Ons

Home      

A DIVISION OF BORDERCHOICE

OVER ONS


Sinds 2008 heeft ons moederbedrijf Border Choice Ltd. de eigenaren van zwembaden geholpen met het renoveren van hun zwembad door middel van zelfklevende zwembadranden.

Het geeft ons sindsien veel voldoening dat door onze produkten zwembaden er weer als nieuw uitzien. En dat voor een fractie van de kosten in vergelijking met het aanschaffen van een nieuwe liner.


Betrouwbaar


Borderchoice Ltd. is een stabiel en financieel gezond bedrijf. We hebben bij de start veel aandacht besteed aan de juridische structuur en de een sterke financiele basis.

We willen u daarmee het vertouwen geven op een snelle en correcte uitvoering van uw order.

Als u aanspraak wenst te maken op de garantie zijn we te allen tijde telefonisch beschikbaar en kunnen we ook snel voor vervanging van het produkt zorgen.

Ook als u hulp of advies nodig heeft staan we telefonisch of per email altijd voor u klaar.


Duurzaam


Met het oprichten van Borderchoice Ltd. helpen we niet alleen de eigenaren van zwembaden, maar ook onze planeet.

Veel van onze klanten stonden op het punt om de liner of het hele polyester zwembad te vervangen voordat ze ond bedrijf vonden. Dit zijn oplossingen die voor onnodige verspilling zorgen. Het zwembad leeg maken betekent waterverspilling en de vervanging van liner of het polyester zwembad zorgen voor een nog grotere afvalberg van niet afbreekbare produkten.

Onze simpele oplossing om alleen de vlekken en verkleuring te bedekken met een plakrand voorkomt deze verspilling en bespaart de eigenaar onnodige uitgaven en inspanningen.


Service


Wij hebben geen afdeling die de dienstverlening verzorgt, maar reageren zelf direkt als u kontakt met onz zoekt. De lijnen zijn dus kort. U kunt altijd bellen of emailen en we zorgen voor hulp en advies. Tijd en inspanning spelen daarbij voor ons geen rol. U vindt al onze gegevens op de kontaktpagina van deze website.


Overtuigend bewijs

U hoeft ons niet op ons woord te geloven. De transformatie van zwembaden geeft ons een enorme voldoening en we zijn altijd benieuwd naar uw verhaal en uw foto’s.

U kunt een aantal ervaringen van onze klanten vinden op de pagina de mening van onze klanten en een groot aantal foto’s op de pagina ervoor en erna

Als u een zwembadrand bij ons heeft bestelt stellen we het op prijs als u de moeite neemt om uw ervaringen met ons te delen en mogelijke verbeterpunten aan te geven.