BEST

A DIVISION OF BORDERCHOICE


ACCUEIL Engish Home

ZELFKLEVENDE RANDEN VOOR HET ZWEMBAD


HOME. PRODUKT GALLERIJ. PRODUKTEN. OVER ONS . ERVOOR EN ERNA  . KONTAKT.      Range
UW ZWEMBAD IS WEER ALS NIEUW
PRODUKTENS-Freedom Range PRODUKTENS - Designer Range PRODUKTENS - Imagine Range

EENVOUDIG AAN TE BRENGEN


Onze randen laten nooit meer los.  Dat garanderen we.Informatie

Over Ons

Over Onze Plakranden voor uw Zwembad

Veel Gestelde Vragen

De Mening van onze Klanten

Goede Doelen

Over Ons

Home      

                          KONTAKT
e-mail :-  paul@borderchoice-europe.com
Tel      :- + 33 6 76 46 62 83

e-mail :- Luke@borderchoice-europe.com        
Mobile :- + 33 7 86 07 89 31
  

ALGEMENE VOORWAARDEN

Bij voorbaat bedankt voor uw bezoek aan de Border Choice website. De inhoud van de website is voor u opgesteld onder de hieronder weergegeven voorwaarden. We verzoeken u deze gebruiksvoorwaarden aandachtig te lezen voordat u de inhoud van de website gaat bekijken of daar gebruik van gaat maken. Door het lezen en/of gebruiken van de website conformeert u zich automatisch aan de hieronder opgestelde gebruiksvoorwaarden. Als u de gebruiksvoorwaarden niet wenst te aanvaarden verzoeken we u de website niet te bekijken en/of te gebruiken. Border Choice is te allen tijde gerechtigd deze gebruiksvoorwaarden te veranderen en alle modificaties zijn direkt van kracht vanaf het moment van publicatie. Het is derhalve uw verantwoordelijkheid om met enige regelmaat de gebruiksvoorwaarden op eventuele veranderingen te controleren. Door na eventuele veranderingen de website te blijven bekijken en/of gebruiken aanvaardt u automatisch de gemodificeerde gebruiksvoorwaarden.


Betaalmogelijkheden


Graag telefonisch kontakt met ons opnemen of direkt op de website de bataling afhandelen als het betalingen via   Maestro, Visa Debit, Visa Credit and MasterCard betreft. Als u via uw bank het bedrag wenst over te schrijven ook graag telefonisch of per email kontakt met ons opnemen.


Betalingsvoorwaarden


Het volledige orderbedrag dient te worden betaald op het moment dat de order wordt geplaatst. Alle goederen blijven het eigendom van Border Choice totdat het volledige orderbedrag is ontvangen.


Levering


Na de ontvangst van uw order sturen  we een verwachte leveringsdatum, echter als gevolg van een fluctuerende werkbelasting kunnen we een leveringsdatum niet garanderen. In sommige gevallen zal de vervoerder een handtekening van u eisen bij levering op het door u opgegeven verzendadres. Het verzendadres kan uw adres thuis betreffen, maar ook op uw werk als u dat beter uitkomt. Omdat ook wij van de vervoerder afhankelijk zijn kunnen we de levertijd en de dag van levering niet garanderen. Eventuele schade of een andere tekortkoming dient op het moment van het aanbieden door de vervoerder bij ons te worden gemeld, anders kunnen we uw klacht niet in behandeling nemen. De klant is verantwordelijk voor het grondig controleren van het pakket op het moment van levering voordat hij/zij de ontvangstbevestiging van de vervoerder ondertekent.


Garantie


Alle Border Choice produkten zijn 12 maanden gegarandeerd vanaf de aankoopdatum. Border Choice zal bepalen of in deze garantieperiode defecte produkten worden gerepareerd of vervangen.  De verzendkosten voor het terug sturen van goederen ter reparatie of vervanging zijn voor rekening van de koper. Alle zwembadranden worden voorzien van instructies m.b.t. het aanbrengen, de verzorging en het onderhoud. Border Choice aanvaardt geen enkele aanssprakelijkheid voor produkten die niet volgens deze instructies zijn aangebracht, verzorgd of onderhouden. Indien u een produkt ontvangt zonder deze instructies, dan is het de verantwoordelijkheid van de klant om dit direkt aan Border Choice kenbaar te maken.


Garantievoorwaarden

Border Choice doet er alles aan om er voor te zorgen dat de randen nadat ze zijn aangebracht niet meer loslaten, o.a. door gebruiksvriendelijke instructies mee te leveren. Border Choice kan echter niet verantwoordelijk worden gehouden voor het schoonmaakwerk dat u zelf uitvoert voordat u het produkt gaat aanbrengen. Als gevolg hiervan kan Border Choice alleen garanderen dat de rand niet los zal laten als die is aangebracht door een professionele en door Border Choice goedgekeurde persoon/personen.